Dziś jest Piątek, 10 Wrzesień 2010, godz 04:02
OnLine: 25, statystyki

index > Naruto Anime i Manga
Temat: Naruto: Prezent od Itachiego
Dodane: 26-02-2010 20:35
Hmm ja znam 2 powód dla którego naruto nie mógł dostać sharingana.Otóż jeżeli sharingana da się tylko przeszczepić to jak Itachi mógł go potem użyć przy walce z sasuke?? ;) Mi sie wydaje że dał mu jakąś ukrytą moc,która może się aktywować jak w przypadku sasuke gdy zobaczył Madare.

--------------------
Dodane: 26-02-2010 22:00
czytając wsze wypowiedzi mogę powiedzieć że po trochu każdy ma racje co do prezentu...z jednej strony mógł by to być sheringan jak wszyscy wiemy madara ma cały zbiór a nie znamy wszystkich technik może coś tam wymyślą ze samo mu się wszczepi ale nie ma to sensu.....bardziej prawdopodobne jest to żę jest to jakieś genjutsu gdzie itaczi będzie gadał do sasuke a jeżli to nie poskutkuje zdradzi słabe punkty sheringama naruto.......sorka za błędy poprawie sięna przyszłość :) :) :) :)

Dodane: 26-02-2010 22:42
#Kubol - user - 10%
Gościa z sharinganem może pokonać drugi gościu z sharinganem, ale jak by naruciak to dostał to by była lekka przesada. To musi być coś special.

Dodane: 26-02-2010 22:55
#Konrad - user - 100%
Nie no sharingan u Naruto to przesada by była..xD

Co do śmierci któregokolwiek to pewnie nie teraz jeśli ktoś umrze to na pewno nie będzie to Sasek ani Naruto, jeszcze nie. Poza tym Sasek może tlyko zwiać, bo nie zazna raczej cudownego ozdrowienia oczu. Ta więc myślę że końcowa walka między nimi jeszcze przed nami..

--------------------

Dodane: 26-02-2010 22:55
#faramir - user - 30%
Dla mnie to by było straszne głupie gdyby Naruto dostał Sharingana gdyby to był Sharingan chyba już dawno by sie aktywował . Szczerze mówiąc nie widzi mi się też że Itachi pojawi się i bendzie gadał z Sasuke i próbował go nawracać gdyby tylko coś takiego miało to być Itachi by nie powiedział tego zdania "mam nadzieję że nie nadejdzie dzień w którym będziesz musiał tego użyć " , według mnie to jakaś technika która poważnie może zaszkodzić Sasuke lub obronić Naruto jednak bardziej obstawiam to pierwsze.

--------------------
Dodane: 26-02-2010 23:38
#Blade - user - max%
Gdyby dostał sharingan to już by było kompletne przegięcie, znaczyło by że Kishimoto pogubił się we własnym galimatiasie który stworzył. Do tego po kiego by mu to było? Są inne sposoby by pokonać sharingana. A tą niespodzianką mogło by być coś, co zablokuje raczej Sasuke i jego umiejętności, czyli głównie chodzi mi o MS. Itachi powiedział że lepiej jak by tego nie musiał używać więc można się domyśleć, że to zadziała na niekorzyść Sasuke którego bronił.

--------------------

Dodane: 27-02-2010 09:20 - Edytowane przez SasukeKaton dnia 27-02-2010 09:22
Myśle, że Naruto dostał od Itachiego Sharingan(możliwe że nawet MS'a). Ale nawet jeśli to zrobił to nie pomoże to Uzumakiemu w nawróceniu Uchihy. A dlaczego? poniewarz Sasuke nie widzi w nim osoby bliskiej.
Itachi mógł to przemyśleć i zapieczętować sie w Uzumakim [cfaniak] . To troche naciągana teoria ale co z tego [szeroki] .
Jeśli tak zrobił to Itachi na pewno naprowadzi młodszego brata na dobrą drogę ale najprawdopodobniej Naruto dostał w prezencie sharingan a w następnym chapterze zobaczymy walke po między "braćmi"(chodzi o NaruSasu). Jestem tego pewien poniewarz Naruto po walce z Painem sam powiedział, że chce walczyć z Uchihą.

--------------------
"Hatred is always there when you close your eyes".

"I shut my eyes a long time ago. The way to my goals lies in the other direction, in the Darcness".

http://sasukekato...
Dodane: 27-02-2010 10:42
#Blade - user - max%
Rozwala mnie to że myślicie że dostał sharingana. Nie może go przecież od tak ofiarować. Do tego jak by go to miało zbliżyć do Sasuke?? Już Kakashiemu zaczął wypominać to że sharingan nie jest dla niego. A czy do walki dojdzie? Na pewno, ale nie liczył bym że potrwa ona długo i że ktoś z nich wygra, zresztą Sasuke nie jest w najlepszym stanie i nie była by ona wyrównana.

--------------------

Dodane: 27-02-2010 10:43
#knxvl - user - 20%
HAhaha, nie rozśmieszaj mnie typie. Naruto i sharingan? Wg. gdyby Kishi zrobił coś takiego to by popełnił samobójstwo. Najpierw Danzou sharingan, teraz Naruto, ciekawe czy Sakura nie ma przypadkiem Sharingana? Sam nie mam pojęcia co to za prezent, ale jestem prawie pewien, że to nie będzie sharingan.

Dodane: 27-02-2010 10:55
Mysle ze to moze byc wazne wspomnienie ktore sasuke najlepiej przypomina dom rodzine klan i brata lecz teoria oo broni lub genjutsu nie jest zła

Dodane: 27-02-2010 11:30
każdy ma swoje poglądy i przypuszczenia, ale sama uważam, że z Sharinganem to przesada. Równie dobrze np. Konohamaru lub cała wioska może mieć Sharingana. To genjutsu jest bardzo wiarygodne, ale mogą być też poważne słowa, które złamią Sasuke (słowa od Itachi'ego) Jak już wspominałam wcześniej, to Kishi nas zaskoczymy czymś, czego się najmniej domyślamy c(:

--------------------

"Nie mogąc być różą, jestem jej odbiciem"
Dodane: 27-02-2010 11:45
Rozwala mnie to że myślicie że dostał sharingana.

Jedna osoba tak twierdzi. Wszyscy inni się zapierają a ja wspomniałam, że wyczytałam to na innym forum i nie chce mieć przyczepionej łatki, że to mój pomysł -,-

Ja się dalej upieram, że Kishi będzie nas chciał zaszokować właśnie tym czymś a'la rozmowa Minato z Naruto. Chociaż równie dobrze Naruto mógł się spotkać z Sasuke zanim ten zabił Itachiego i co wtedy wcześniej by sie ta wiadomość włączyła i Sasuke zrobiłby WTF o.O ? Więc w sumie bardziej pewna jest jakaś broń, ale nie wiem czy "antysharingowa" Skoro Itachi mówi "Oddam ci część swojej mocy".

--------------------
- Teraz obydwaj będziemy naprawdę zajęci.
- Nic nie szkodzi. Dopóki możemy czasami pobyć razem...
Dodane: 27-02-2010 11:47
#zadyma - user - 90%
Sasuke od teraz nikomu nie ufał tak jak bratu on to wszyto robi dla brata więc ten by mu powiedział to i owo do słuchu to może by go to odmieniło ale nie zmieni to faktu że sasuke jest poszukiwany przez wszystkie wioski świata.

--------------------

Dodane: 27-02-2010 11:56
#by_black - systemadmin - max%
Osobiście wciąż uważam że jest to jakaś technika, która w momencie niebezpieczeństwa ma pomóc Naruto aby unieszkodliwił Sasuke nie zabijając przy tym samym go.

--------------------
Dodane: 27-02-2010 11:57 - Edytowane przez JCD dnia 27-02-2010 11:58
#JCD - user - max%
Popatrzcie, jak myśli Sasuke. Irytuje go to, że sharingan, duma klanu Uchiha, nie jest ich exclusive'm i każdy leszcz typu Danzou czy Kakashi go posiada. Jak jeszcze dojdzie do tego Naruto to go szlag trafi.

Jak dla mnie to jakaś broń (ewentualnie obrona) uaktywniająca się w określonych okolicznościach.

--------------------

Dodane: 27-02-2010 12:03
#by_black - systemadmin - max%
Tak, bo on to w ogóle uważa że Uchiha to V.I.P., a reszta to śmiecie, typowe ich myślenie, stąd zawsze prowadzili wojny..

--------------------
Dodane: 27-02-2010 12:17
Na pewno nie będzie to sharingan... Myślę, że będzie to coś w stylu właśnie takiego wspomnienia, czy coś w tym guście. Jednakże, Kishimoto nas zaskoczy, czy się to komu podoba, czy nie :p .

--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."

"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs

Wbijajcie - http://zalukaj.pl...ony,22282/
Dodane: 27-02-2010 12:33
Jak Itachi powiedział cześć mojej mocy wiec jakim sposobem dał mu wspomnienie, to jest nie logiczne. Moim zdaniem dał mu coś czym może kontrolować 9-ogoniastego w końcu Itachi jest Uchiha wiec chyba dal by rade :d

Dodane: 27-02-2010 12:45
A po co mu kontrola nad Kyuubim, skoro tryb pustelnika jest potężniejszy...? Z mocą Kyuubiego nie był w stanie pokonać nawet Orochimaru, a w trybie pustelnika pokonał Peina.

--------------------
"Umysł, który rozpoznaje sam siebie, jest pełen miłości.
Umysł, który tego nie potrafi, jest pełen przywiązań."

"Akatsuki" amv - http://www.youtub...F0MGCi2kGs

Wbijajcie - http://zalukaj.pl...ony,22282/
Dodane: 27-02-2010 13:16
Zgadzam się.Tryb pustelnika to szalenie dobra broń. 9 ogoniasty lis nie jest taki silny jak tryb. :)

Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: AnimeZone.pl - Twoja strefa anime!