Dragon Ball Super: Kontynua...
Najazd Ukraińcow
Dragon Ball Super Chapter 3...
Liga Angielska - Premier Le...
Boruto
DB Super - 131 PL
Kid Buu Figure-rise ...
DB Super - 130 PL
Monopoly DBZ
Super Vegeta Figure-rise ...
Ważna informacja
News:
J.P.F: DB Super #1 - polskie wydanie ...
Polecamy
Anime, Manga i Manhwa
Dragon Ball
Gry
Premiery
Anime, Manga i Manhwa
Anime, Manga i Manhwa:
Polski Rynek
Dango
Hanami
J.P.Fantastica
Kotori
Studio JG
Waneko
Yumegari
Pozostałe
Anime w Polsce
Fandom i Japonia
O anime, mandze i manhwie
Konwenty
Off Top
Film, Serial i Program TV
Program TV
Serial
Kreskówka
Książka i Komiks
Muzyka
Świat, Wydarzenia i Polityka
Nauka, Filozofia i Religia
Komputery, Konsole i Telefony
Akcesoria
Konsole i Gry
Telefony
Internet i Oprogramowanie
Oprogramowanie
Sport i Motoryzacja
Piłka nożna
Hydepark
Kulinaria
Moda, Zdrowie i Uroda
Znani Ludzie
Wszystkie tematy
Forum
>
Anime, Manga i Manhwa: Polski Rynek
>
J.P.Fantastica
Temat
: J.P.F: Nowości
1
2
...
12
Następna
Dodane: 10.10.2010 08:55 /
by_black
-
-
-
-
14815
Czyli temat o nowościach związanych z wydawnictwem J.P.F., nowe tytuły, propozycje, aktualki oraz rozważania nad tematem wydawniczym.
-
Dodane: 07.03.2011 11:48 /
by_black
-
-
-
-
14815
Dzisiaj został wydany ósmy tom mangi "Bleach", jestem niezmiernie ciekaw jak się prezentuje, mimo że jest trochę opóźnienia, to nie jest tak źle jak w wypadku siódmego tomu
-
Dodane: 29.03.2011 17:42 /
Darknes
-
-
-
-
13514
Udało się ! xD Miał być w pierwszej połowie każdego miesiąca ale jest w drugiej i to na samiutkim końcu ale jednak dali radę wydać jeden tytuł Marcowy - "One Piece" Tom 3. Przez kwiecień pewnie wydadzą zaległości z Marca bo wiadomo, święta będą to będzie przerwa w robocie.
----- Podpis --------------------
-
Dodane: 29.03.2011 18:00 /
Pepe
-
-
-
-
3734
Hmm tak z ciekawości zajrzałem sobie na jpf i na koncie mam napisane że One Piece 3 tom zrealizowano w statusie, a mangi ni widu ni słychu
.
-
Dodane: 29.03.2011 18:35 /
by_black
-
-
-
-
14815
One Piece zdołali wydać, ale jak widać "Naruto" wciąż brak, wydaje mi się że "One Piece" wydawnictwo dlatego chce szybko wydawać, bo się zarzekło jakoby miał być to miesięcznik.
-
Dodane: 29.03.2011 19:01 /
by_black
-
-
-
-
14815
Bleach to w ogóle marnie wychodzi, osobiście jestem zdania, że osoby w moim wieku, raczej nie doczekają szybkiego wyrównania tytułów takich jak "Bleach" czy "One Piece". Chodzi mi o to, że jeżeli dojdą do momentu, który obecnie jest już w Japonii, to ja już pewnie będę koło 30? Szkoda trochę, dlatego sam byłem za mangami takimi jak "Soul Eater" czy "D.Gray-Man", a nawet "Claymore".
-
Dodane: 29.03.2011 20:03 /
Pepe
-
-
-
-
3734
Chodzi mi o to, że jeżeli dojdą do momentu, który obecnie jest już w Japonii, to ja już pewnie będę koło 30?
Jak to? Jakby Łan Pis był wydawany 1 tom na miesiąc to dojście do obecnego tomu zajęło by 58 miesięcy, a to jest prawie 5 lat jeśli mnie kalkulator nie myli xD
-
Dodane: 29.03.2011 20:08 /
by_black
-
-
-
-
14815
No to będę miał 27 lat, wiele się nie pomyliłem, w tym wieku to pewnie będę miał już potomstwo xD No i takie realia mają cieszyć?
-
Dodane: 29.03.2011 23:27 /
Darknes
-
-
-
-
13514
Wydają One Pieca bo tomy są tanie jak barszcz xDD FMA ? Ostatnie tomy wyszły w 2010 bodajże to im się jakoś za specjalnie nie pali z wydawaniem
Podobnie z Naruto, czemu z miesięcznika zrobili najpierw dwu a teraz trzy miesięcznik (a i tak go nie wydali w ciągu tych 3 miechów xD) ? Bo nowe tomy są droższe
Tylko Blicza by mogli przyśpieszyć, ale wiadomo One Piece jest teraz priorytetem. Ogólnie JPF to nieźli spryciarze xD
-
Dodane: 31.03.2011 16:44 -
Edytowane przez
Marcin00
/
Marcin00
-
-
-
-
2664
Ja jeszcze nie dostałem nowego tomu One Piece'a!
. Kurier gdzieś wsiąkł, bracik zamówił dzień później jak wyszedł tom, koszulkę i dzisiaj ją dostał, a ja nie dostałem swojej paczki
. Czekam jeszcze na nowy tom Naruto to mogę zamówić następne tomy
.
Nintendo Switch Friend Code:
SW-4266-8369-8008
-
Dodane: 31.03.2011 16:44 /
Darknes
-
-
-
-
13514
Taa i przez te 5 lat Oda zrobi ile tomów ? z 10 ? Zanim będziemy "na bieżąco" to przeleci 6 lat a nawet więcej.
-
Dodane: 31.03.2011 21:10 /
Bociak
-
-
-
-
6172
Tom kupię sobie później. Z resztą dłuugoo będziemy je nabywać. Może moje prawnuki zdąrzą do bitwy na Marineford. xDDD By mnie zadowolić wystarczy wydawanie ich regularnie, nie oczekuje przecież wiele.
-
Dodane: 18.08.2011 00:46 /
Darknes
-
-
-
-
13514
Wydali Blicza. Niby szczęśliwa nowina, druga nowina, że FMA w tym tygodniu pójdzie do druku, ale jedno mnie strasznie zastanawia, dlaczego tak zwlekają z Heatem
Powinni tą mangę już zakończyć, w Japonii zakończyła się w 2004 roku więc chyba o kasę tutaj nie chodzi tak jak w przypadku nowszych tomów Naruto. Może za małe zainteresowanie jest ? Ja bym chętnie kupił, w końcu to seinen wiec może byc dobry
Ale musiałbym najpierw znaleźć kilka stówek na ulicy xD
-
Dodane: 06.02.2013 12:10 /
Samael
-
-
-
-
3098
Otóż parę minut temu JPF zaprezentował nam wersję roboczą okładki "7 Miliardów Igieł"
http://sphotos-h....6225_n.jpg
Jak się wam podoba? Mnie bardzo i tę mega mangę raczej kupię
W takim trybie jak teraz nie będzie opóźnień bo mamy spory bufor,a pre-ordery będziemy wysyłać kilka dni przed premierą.
~
Endriu_JPF
-
Dodane: 06.02.2013 12:27 /
Darknes
-
-
-
-
13514
Ładnie przerobili tytuł. Sądziłem, że dodając polski troszkę to mogą zepsuć ale jednak się udało, komponuje się na prawdę fajnie. Dobrze, że im to poleciłem
-
Dodane: 06.02.2013 12:31 -
Edytowane przez
Samael
/
Samael
-
-
-
-
3098
No mnie też
a 2 mega tomy to niedużo
(tylko 80 zł xD ) Hahaha już byś chciał aby to była twoja zasługa
A tak wgl to w GYO mogli by zmienić "Nadciągająca ohyda" na coś innego np "Odór śmierci" z tego co pamiętam była dyskusja w tej sprawie. Z resztą zobaczymy czy zmienili czy nie
W takim trybie jak teraz nie będzie opóźnień bo mamy spory bufor,a pre-ordery będziemy wysyłać kilka dni przed premierą.
~
Endriu_JPF
-
Dodane: 06.02.2013 12:36 /
Darknes
-
-
-
-
13514
Ostatnio ciągle coś robią jak im podpowiem xDD Napisałem im w sprawie Naruto, jak to będzie jak dogonimy Japonię. Czy cykl się zmieni na 3 czy na 4 miesięczny to od razu walnęli ankietę i napisali, że Naruto przejdzie w 3-4 miesięczny cykl xDD
A 2 dni temu im napisałem o okładce, dali od razu przykładowe strony... w komentach do właśnie tej okładki dopisałem jeszcze, że to musi być okładką pierwszego tomu, padło kilka lajków i włala mamy okładeczkę
-
Dodane: 06.02.2013 12:45 /
Samael
-
-
-
-
3098
No przypisujesz Sb zasługi xD A może masz jakiś wpływ na nich
jeśli tak to niech zmienią tę "Nadciągającą Ohydę"
~
Endriu_JPF
-
Dodane: 06.02.2013 12:57 /
Darknes
-
-
-
-
13514
daniel122 napisał/a:
No przypisujesz Sb zasługi xD A może masz jakiś wpływ na nich
jeśli tak to niech zmienią tę "Nadciągającą Ohydę"
Jakoś się musze dowartościować xDDDD
Mi tam to nie przeszkadza bo... ta manga na prawdę jest ohydna, zapachu nie czujesz, ale obrazki obrzydzają momentami
-
Dodane: 08.02.2013 10:06 -
Edytowane przez
Samael
/
Samael
-
-
-
-
3098
A co czujesz się niedowartościowany? xD
A mi trochę tak
owszem jest ohydna jak na Ito przystało
ale bohaterowie czują smród :/ no ale mniejsza z tym. Ważne że GYO zostaje wydane :3
Wiadomość doklejona:
Tytułem który zastąpi naruto będzie Fairy Tail. Kurde sam już nie wiem
w sumie to się cieszę tylko martwi mnie to gdzie ja to wszystko pomieszczę (kolejny długi szonen)
na razie z Gantza rezygnujemy na rzecz krótszych serii, ale na niego tez przyjdzie czas
Przyjdzie czas ale kiedy? za 2, 5 czy 10 lat :/ ech... no nic pozostaje tylko czekać
~
Endriu_JPF
-
1
2
...
12
Następna
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
KONTAKT
-
POLITYKA PRYWATNOŚCI
-
REGULAMIN
-
REDAKCJA
-
STATYSTYKI
© 2007 - 2018 DBPolskaGroup. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację
regulaminu
.