Dodane: 12-03-2010 19:50
Generalnie mogę powiedzieć tyle że jest to swego rodzaju beta, to forum, a zmian będzie na pewno jeszcze trochę, począwszy od drobnych zmian, takich jak "dodaj odpowiedź" kończąc na nowych zupełnie modyfikacjach, ułatwiających życie. Nie skończyłem jeszcze tego forum, ale skończyłem na tyle, żebyście mogli korzystać z niego i powiadamiać o ewentualnych błędach

Dodane: 12-03-2010 21:07
Jestem bardzo zadowolony. Przede wszystkim z tego, że forum ładuje się znacznie szybciej. Wcześniej po kliknięciu w zakładkę forum musiałem czekać kilkanaście sekund. Wszystko wygląda estetyczniej, i lepiej. Jedynie czerwony kolor przy ikonie tematu lekko razi w oczy, ale nie jest to aż nadto uciążliwe. Jest świetnie!

Dodane: 12-03-2010 22:17
Ogólnie większość rzeczy mi się podoba nie licząc tych przycisków z odnośnikami do kolejnych stron danego tematu. Wg mnie lepiej by było bez ramki, przynajmniej w tych nie zaznaczonych, ale to moje prywatne zdanie.
--------------------

Dodane: 12-03-2010 23:06
Trzeba przyznać, że Ikar po raz kolejny odwalił kawał porządnej roboty. Ostatnio "najefektowniejszą" zmianą było nowe sb, ale teraz to co innego kompletnie inny wymiar pracy

. Wydaje mi się, że forum działa mi sprawniej, a reszta zabiegów kosmetycznych ułatwiła mi szybsze pisanie postów. To dobrze, że forum rozwija się w dalszym ciągu do przodu, bo to sama przyjemność tutaj pisać xDD.

Dodane: 13-03-2010 14:39
Ikar wykonałeś kawał dobrej roboty. Forum jest jeszcze lepsze niż było, naprawdę zmiany są super. Wogóle wszystko jest zrobione bardzo dobrze.

Dodane: 13-03-2010 23:27
Wg mnie lepiej by było bez ramki, przynajmniej w tych nie zaznaczonych, ale to moje prywatne zdanie.
Z tym niestety musze sie zgodzić poprzednia wersja mi sie bardziej podobała. Jedyne co jeszcze troszke mniej mi sie podoba choc moze to tylko przyzwyczajenie do poprzedniej wersji to wygląd 'posty od ostatniej wizyty'.
Według mnie chyba lepiej było bez kolejnych stron tylko jedna lista. No i nie wiem czy czasami nie sa źle jakoś podliczane bo pokazuje mi ze mam 195 postów w 20 tematach a stron 10 a w każdej po 20 tematów wiec coś chyba jest nie tak ;p
Ale za to reszta jest super! Teraz forum wygląda jeszcze lepiej i jeszcze bardziej przejrzyście i co najważniejsze łatwiej jest sie po nim poruszać. Subfora wyglądaja świetnie, i podobaja mi sie takie drobne zmiany jak ikony do oznaczania nie przeczytanych postów czy 'temat zablokowany' teraz jest na plus.
Tak samo jak to ze nie można wcisnąć 'dodaj odpowiedź' jak jest mniej niż 100 znaków i jest licznik do tego, też świetny pomysł. No i to ze została teraz tylko tak zwana 'szybka odpowiedź' to znacznie przyspiesza pisanie postów.
Ogólnie bardzo mi sie podoba a jeżeli to nie jest koniec zmian to nie moge sie doczekać nastepnych!
A no i jeszcze małe błędy jeżeli chodzi o 'Kategorie For' Pepe chyba mówił ze 'świat' jest z małej literki, a 'Tehnologia' to chyba sie pisze przez 'ch'
--------------------
-------------------------------

Dodane: 14-03-2010 18:06
Zmiany mi się spodobały teraz jest szybciej łatwiej i jeszcze bardziej przejrzyście.

Na szczęście żadnych błędów nie zauważyłem

. Subfora bardzo się przydają można teraz łatwiej przemieszczać się po stronie. Do zmian nie mam żadnych zastrzeżeń cieszę się, że strona się rozwija co ułatwia życie użytkownikom

.
--------------------
"W życiu piękne są tylko chwile."- Ryszard Riedel

Dodane: 19-05-2010 13:01
Dzisiaj wyrównałem niektórym osobom posty, ponieważ znalazło się kilka osób, które nagminnie nadużywały opcji doklejenia wiadomości, przez to że post był ostatni tego samego autora, to po dodaniu wiadomości, naliczał mu się post. Oczywiście rozumiem, że czasami można kilka postów w różnych tematach tak napisać, bo nie ma czasu na edita, ale bez przesady, co za dużo to nie zdrowo.
--------------------

Dodane: 19-05-2010 15:59
Ja tam zawsze edytowałem

Nawet nie wiedziałem, że to nabija posty ;] Takie info na pewno się przyda xD
--------------------

Dodane: 08-07-2010 13:17 -
Zauważyłem mały błąd na stronce, mianowicie data.
przykładowo: Dziś jest Czwartek, 8 Lipiec 2010, a powinno być: Dziś jest czwartek,
8 lipca 2010. Taka mała uwaga
--------------------

Dodane: 08-07-2010 14:07
Cheon napisał/a:Zauważyłem mały błąd na stronce, mianowicie data.
przykładowo: Dziś jest Czwartek, 8 Lipiec 2010, a powinno być: Dziś jest czwartek,
Od razu przypomniała mi sie lekcja historii w szkole gdzie nauczycielka też mnie poprawiała i zawsze powtarzała, że miesiące się odmienia ;P W rzeczy samej powinno być tak jak mówi
#Cheon, ale mnie to osobiście różnicy nie robi
--------------------

Dodane: 08-07-2010 14:26 -
Cyrus napisał/a:Cheon napisał/a:Zauważyłem mały błąd na stronce, mianowicie data.
Od razu przypomniała mi sie lekcja historii w szkole gdzie nauczycielka też mnie poprawiała i zawsze powtarzała, że miesiące się odmienia ;P W rzeczy samej powinno być tak jak mówi
#Cheon, ale mnie to osobiście różnicy nie robi
Moja nauczycielka od polskiego powtarzała nam to przez kilka lat, więc jestem na to już uczulony
--------------------

Dodane: 09-08-2010 20:29 -
W dziale smocze kule można by wspomnieć o użyciu kul w filmach kinowych. Nie wiem jak w reszcie filmów kinowych, ale w "Legendzie o Shenlongu" Peny używa smoczych kul do przywrócenia pokoju w jej wiosce.
W DB - Movie 3 - Mystical Adventure uzywaja kul aby wskrzesić ojca Upy.
W DB - Movie 4 - The Way to become the Strongest Goku wskrzesza C#8.
W DBZ - Movie 1 - Dead Zone Garlic jr. zdobywa niesmiertelnosc.
W DBZ - Movie 2 The strongest guy Dr. Cuchin wskrzesza dr. Wheelo
W DBZ - Movie 3 Drzewo mocy Gohan przywraca do życia zniszczony las
Dragon Ball Z Movie 04 - Super Saiyajin Son Goku Lord Slug odzyskuje młodość

Dodane: 17-08-2010 02:25
Nie wiem Ikar czy coś zmieniałeś, ale zauważyłem ze sie pozmieniało w 'postach od ostatniej wizyty'

Teraz faktycznie są one od ostatniej wizyty. Pokazuje na prawdę te posty które pojawiły się od ostatniej wizyty;] Wspominałem o tym juz kiedyś ale pamiętam że mówiłeś że to jest większa sprawa. To ja powiem ze to co jest teraz mi się podoba ;] przynajmniej mi nie pokazuje 1800 postów od ostatniej wizyty jak wczoraj ostatnio zaglądałem
--------------------

Dodane: 17-08-2010 03:57
a ja tak bardzo czekalam na ampolska premiera ciagle sie przedluza, obawiam sie ze w ogole do niej nie dojdzie, chcialabym tego dozyc xD

Dodane: 17-08-2010 04:34
animachi napisał/a:
a ja tak bardzo czekalam na ampolska premiera ciagle sie przedluza, obawiam sie ze w ogole do niej nie dojdzie, chcialabym tego dozyc xD
Nie raz nie wszystko idzie po naszej myśli chociaż bardzo byśmy chcieli

Z pewnością wolałbyś ją zobaczyć skończoną i dokładnie zrobioną niż teraz otworzoną na szybkiego
--------------------

Dodane: 17-08-2010 09:18
Nie raz nie wszystko idzie po naszej myśli chociaż bardzo byśmy chcieli

Z pewnością wolałbyś ją zobaczyć skończoną i dokładnie zrobioną niż teraz otworzoną na szybkiego
To nie chodzi tylko o to zapewne... adminom ostatnio co krok stają przeszkody, najczęściej związane z problemami technicznymi. Sam osobiście już zapomniałem o ampolsce, teraz sobie przypomniałem.
--------------------
Ayakashi ssie, Plastek zawszę będzie Plastkiem

Dodane: 01-09-2010 13:07
Ja nie zapomniałem tylko spokojnie wyczekuje na to otwarcie

Zapewne admini zaskoczą nas w najmniej spodziewanym przez nas momencie i jak juz amp sie pojawi to z wrażenia spadniemy z krzesła
--------------------

Dodane: 01-09-2010 19:17
#animachi 25 dni na stronie i ty już narzekasz że się opóźnia? :> W najnowszym newsie miałem coś napisać o AMPolsce, jednak ostatni news wyskoczył niczym z rękawa więc uznałem tamtego za wczesnego

Otóż AMPolska stanęła tylko i wyłącznie z winy nazwa.pl, ponieważ u nich mieliśmy domenę, wina polega na tym, że dostaliśmy termin opłaty na 25 czerwca, a zablokowali nam 19 czerwca, przez co musieliśmy wybulić dodatkowe pieniążki i odczekać 60 dni na ponowne uruchomienie domeny.
AMPolska można by powiedzieć że jest już prawie skończona, wszystko jest na swoim miejscu, tylko kilka detali trzeba dostroić i wprowadzić kilka poprawek, ja dzisiaj też trochę tam pokombinowałem, ale dokończę jak wrócę do domu.
Wiele nam już nie trzeba, tylko możliwości i czasu, a brakuje i pierwszego i drugiego, utrudniony dostęp do sieci i brak czasu z powodu pracy i to cholernie dobija człowieka.
Ale nie bójcie nic, jak nie skoczycie pod auto z rozpaczy to dorzyjecie
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.