Dodane: 13-08-2009 00:08
Za dużego problemu nie masz ściągasz kinówke o tytule np. History of Trunks i zmieniasz nazwę pliku na np. Historia Trunksa nie rozumiem woogóle co to za problem....
--------------------
"W życiu piękne są tylko chwile."- Ryszard Riedel

Dodane: 13-08-2009 00:12
Z kinówek które lubie to mam taka kolejnośc:
1.Fuzja
2.LSSJ Broly
3.Revanz Coolera
4.Powrót Brolyego
5.powrót Coolera.
6.Drzewo Mocy.
Nieprzepadam natomiast za bio Brolym i za atakiem smoka bo na tym filmie przysypiałem
![[yyy] [yyy]](/templates/emoty/yyy.png)
(jedyne co mnie ciekawiło to tytułowy atak)
Co do reszty to są fajne ale te 6 to moi lideży
--------------------
"Every day, humans are one step closer to self destruction. I'm not destroying the world, I'm saving it."

Dodane: 13-08-2009 00:34 -
Mój zdecydowany lider to ojciec bardocka,ponieważ najbliżej mu klimatem sagi sajan i freezera które uważam za najlepsze i nie ma chyba zadnej rzeczy która kłóci się z serialem w nim.Do tego pomysł Toriyamy

.
A tak w ogóle mamy tu jeszcze temat na stronie z recenzjami nikt z nas nie napisze tyle ile tam jest dla nowych tamto będzie i tak ciekawzą lekturą

.
--------------------

Dodane: 13-08-2009 14:18 -
Moja ulubiona kinówka to historia future trunksa. Tak naprawdę wszystkie kinówki mi się bardzo podobały. Natomiast uważam, że te realistyczne kinówki typu DB evolutions czy DB magic begins i jeszcze jedna tego typu wraz z kinówką GT to totalne dno.
#tomciopogromcio napisał
A tak w ogóle mamy tu jeszcze temat na stronie z recenzjami nikt z nas nie napisze tyle ile tam jest dla nowych tamto będzie i tak ciekawzą lekturą .
Zgadzam się z tobą.
--------------------
Brolly - Legendary Super Saiyan

Dodane: 13-08-2009 18:58
Ooo, niezły temat. Lubię kinówki te "specials", czyli o Bardocku i tę o Future Trunksie, a także kinówkę nr 3 - "Największy pojedynek na świecie", o Brollym (tę pierwszą), tę o fuzji, tę ostatnią "Atak smoka". Kinówki nr 1 i nr 2 jeszcze mogą być, nie przypadła mi do gustu kinówka o Lordzie Slugu, kontynuacje kinówki o Brollym (nr 10 i 11) to totalne nieporozumienie jak dla mnie (no, jeszcze 10 ujdzie w tłoku, ale 11 to szkoda gadać). I tyle

Dodane: 13-08-2009 19:15
Mi się tam wszystkie podobają!
Ulubiona... hmmm... chyba nie potrafię wybrać
--------------------
...Love is a force
you can't control...

Dodane: 13-08-2009 19:28
Mi generalnie też poza bio brollym to było okropne badziewie,a tak srednio poziom co najmniej miały.
--------------------

Dodane: 13-08-2009 20:17
mi się podoba plan zniszczenia sayian

Dodane: 13-08-2009 21:10
uważam,że najlepsza jest kinówka nr 8 Brolly Legendarny Super sayan bo naprawdę świetna jest walka między nim a Goku i to rozwala mnie to,że Goku się śmieje się sam z siebie,że już nie ma siły walczyć i przez to ma fajny wyraz twarzy

Brolly 2starcie i Bio Brolly to jakieś nieporozumienia, tzn Drugie starcie to potrójne Kamehameha Goku-Gohan-Goten było super ale fabuła niezbyt ciekawa,o Bio to już nie wspomnę. Lord Slug też nie był zbyt ciekawy i te 2 o Coolerze no jakoś mi nie przypadły do gustu, to już lepsze Drzewo mocy-bo można się dowiedzieć,że Goku miał jeszcze 1 brata Taurusa no i fabuła jest też całkiem całkiem. film nr 9 tez jest świetny-Gohan pokazuje po raz drugi na co go stać!

fajna jest też ta najnowsza kinówka Dragon Ball Z Movie Special: "Heya! Son Goku and Friends Return!" takie miłe^^ dla oka. co jeszcze...?
A film 12 też jest świetny,po prostu Janemba w formie początkowej jest zajarasty

i nawet Goku nie może mu się nadziwić,albo jak Paulo rozwala tą szklaną osłonę przekleństwami(jesteś głupsza od samej siebie!

) no i postać Gogety-po prostu super,brak słów by to opisać. Ogólnie uważam,że kinówki z DBZ są lepsze niż te z DB bo więcej akcji,ale jak kto woli..życzę miłego oglądania każdemu fanowi DB!!

)

Dodane: 13-08-2009 23:09
prosze odpowiedzcie mi na moje pytanie powyżej. tak jak pisałem bardzo zależy mi na tych kinówkach. prosiłbym o linki najlepiej z MU byle by nie z rapidshare. prosze, bede wdzieczny.
--------------------

Dodane: 14-08-2009 09:38
Najlepsza z kinówek (moim zdaniem), to "Fusion Reborn". Bardzo przyjemnie się ogląda. Akcja cały czas na wysokim poziomie. No i najważniejsze- pojawienie się Gogety ^.^...

Dodane: 05-11-2009 16:19
Mi bardzo podobała się kinówka z bardokiem była fajna wiele można się z niej dowiedzieć,pozatym najnowsza też jest niczego sobie.

Dodane: 15-11-2009 19:05 -
Jest problem z napisami do filmu kinowego "World of Dragon Ball Z". Na początku są dobre, a od 41 sekundy lecą napisy z filmu "Plan Zniszczenia Sajan cz.2". Te napisy można również pobrać z
http://dbpolska.n...ownloads-4 . Są w paczce napisów do filmów kinowych. Czy posiada ktoś dobrą wersję tych napisów?? Jeśli tak to proszę o ich publikację na necie.

Dodane: 09-02-2010 12:40
Ma ktoś jakieś namiary gdzie mogę pobrać kinówki w lepszej jakości ? ;-) Najlepiej jak w najlepszej.

Dodane: 09-02-2010 12:44
malsssh napisał/a:
Ma ktoś jakieś namiary gdzie mogę pobrać kinówki w lepszej jakości ? ;-) Najlepiej jak w najlepszej.
Utrudniasz sobie życie. Odsyłam do tego tematu:
http://dbpolska.n...ic,42,9724 tam jest wszystko napisane.

Dodane: 09-02-2010 13:55 -
Mnie się najbardziej podobała kinówka z Janembą.

Potem... Bardock, i ten film, że jakiś szalony doktorek chce mocy, pojawiają się Freezer, Cooler, Slug... Na końcu ten doktorek staje się jakimś pro koksem, ale go zabijają. Jak ktoś wie o co mi chodzi, to proszę o podanie tytułu xD Aa, i tam na końcu chyba bebi wyłazi.
@Gokufight
Dzięki ^^

Dodane: 09-02-2010 14:05
To jest Dragon Ball Z Special Plan Zniszczenia Saiyan, ale Bebi tam nie wyłazi, nawet jest do pobrania tu na stronie podam ci link jakbyś nie znalazł
http://dbpolska.n...nia_sayian
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.