Dziś jest Czwartek, 11 Marzec 2010, godz 15:51
OnLine: 87, statystyki

index > Portal
Temat: Dotacja dla strony :)
Dodane: 18-02-2009 21:52 - Edytowane przez by_black dnia 29-04-2009 01:09
#by_black - systemadmin - max%
Witacje! Temat zakładam z racji potrzeb jakie niesie ze sobą strona, otóż w dniu 10.02.2009 musieliśmy wpłacić za serwer 490zł, które wpłacamy co pół roku za nasz serwer dedykowany aby mógł funkcjonować i dawać pełen komfort użytkownikom, zwykły tani serwer oferowany przez nazwa.pl nie jest wstanie utrzymać obecnie naszych potrzeb tak więc musimy zostać na nim, a kto wie może w przyszłości będziemy musieli zmienić na jeszcze lepszy, ale to przyszłość, a my mówimy o teraźniejszości, dokładnie rzecz ujmując na pół roku serwer mamy przedłożony więc niema o niego obaw, jednak mamy domeny, których przedłużenie kosztuje dokładnie 160zł, są to: dbpolska.net, ampolska.net i npolska.net są to domeny dla nas bardzo wartościowe, dla was zresztą też gdyż utrata tej domeny oznaczała by dla nas jak i użytkowników stracenie tego wszystkiego co udało nam się wspólnie zdziałać, czas nas nagli, jednak nasi drodzy VIPowie już rzucili się do pomocy i wsparcia za co im już dziękuje :) Jednak nie chcemy korzystać z funkcji sms kiedy to duży procent poszedł by dla firm rozliczających sms, dlatego też założyłem ten temat, a jutro zrobię dział "dotacje" poniżej macie obrazek, uzupełniony przykładowo, jest to kwit, który po uzupełnieniu możecie wykorzystać/dać do wykonania na poczcie, lub w banku w okienku, bez posiadania własnego konta. Otóż co najważniejsze, jak widać są tam pola na 24 cyfrowe konto, oraz dodatkowe, gdzie możecie dopisać, a nawet konieczne ;) Imię i Nazwisko, Miejscowość oraz kwotę napisaną cyfrowo i pisemnie, a na samym dole w ostatnim polu na dopiski napisać nick ze strony oraz "dotacja" będziemy wiedzieli że to od was i w ramach podziękowania podarujemy wam userbar :)

http://images.dbp...ankiet.jpg

Chciałbym też zaznaczyć by nie było później jakiś śmiesznych sytuacji to dotacje przyjmujemy od minimum 5zł gdyż dodatkowo trzeba zapłacić od 1zł do 3zł za przelew więc śmiesznym przypadkiem był by fakt że więcej płacicie za przelew niż na dotacje ;) Numer konta będę podawał zainteresowanym na Prywatnej wiadomości, tam proszę się też do mnie zgłaszać, nick oraz suma jaką wpłacicie pojawi się w specjalnie poświęconym na to dziale :) Wszystkim dotatorom dziękuje w imieniu całej ekipy, oraz dziękuje że doceniacie to co robimy dla was, aby było wam tu jak w domu dziękuje za uwagę i pozdrawiam! :)

Jeżeli zdecydowaliście się nas wspomóc wszelkie pytania kierujcie na prywatną wiadomość do mnie lub ikara :)

Acha blankiety również możecie otrzymać na poczcie w okienku i nawet pracownik poczty pomoże w razie czego sam tak zaczynałem :)

--------------------

-------------------------------------------------------------
Nie używaj wulgarnych słów, inaczej będę kasował twoje posty!
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.
Linki sponsorowane: Filmolandia - największe kino online, AnimeZone.pl - Twoja strefa anime!