Dodane: 03-02-2010 23:10
Niektórzy zaskoczeni pewnie, niektórzy nie

skany może nie są pierwsze jakości, ale postanowiłem zaspokoić tych, którzy jakże zaciekle wyczekiwali kolejnego chaptera. Normalnie bym nie wrzucił, ale w temacie dotyczącym opinii poprzedniego chaptera rozgorzała taka dyskusja że aż muszę jakoś załagodzić waszą ciekawość

oto link do najnowszego chaptera:
http://npolska.ne...uto/481/1/

Dodane: 03-02-2010 23:19 -
No coz za duzo nie zrozumialem ale zapowiada sie ciekawie z niecierpliwoscia czekam az przetlumacza tekst na english . Akcja znow zaczyna sie rozkrecac. Tak jak myslalem sasuke nie zabil danzou do konca i nie wiadomo co sie jeszcze stanie (o ile dobrze przeszledzilem obrazki)

Ten uchiha na pierwszej stronie podobny troche jest do ojca sasuke ale peewien nie jestem i nie wiem czy to ma jakis zwiazek
--------------------
------------------------------------------------------------------

Dodane: 04-02-2010 09:15
Nie rozumiem z tego za wiele po japońsku biegle nie umiem

ale z tego co zauważyłem to Karin chyba już nie powstanie
Ciekawe o co chodzi z tym wątkiem z przeszłości bo tam chyba był Hokage.
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------
klik

Dodane: 04-02-2010 09:41 -
To jest po chińsku

I zgodzę się z tym że Karin raczej już nie powstanie....
Co do motywu Senju Tobiramy to wiadomo, Sensei Danzou

Strona 11 coś za dużo krwi ma ten Danzou xD Krwisty chłopak... Niestety jak na razie nie dowiemy się o co chodzi czekam na Ang...

Dodane: 04-02-2010 10:31
Heh czytałem po ang i troche slaby chap

w przyszlym tygodniu znowu sie zapewne zacznie ^^
W każdym razie Madara znowu uratował Saskowi dupe ;p Bo Danzo uruchomil pieczec ,ktora pochlonela by Saska gdyby Madara nie powiedzial mu zeby uciekal ;p ten kozak zapewne by zostal w miejscu i juz bysmy go nie zobaczyli ;p

Dodane: 04-02-2010 11:12
Tak jak myslalem sasuke nie zabil danzou do konca i nie wiadomo co sie jeszcze stanie (o ile dobrze przeszledzilem obrazki)
A więc źle prześledziłeś obrazki bo danzou odszedł na zawsze sam się wysadził,Autor mangi chciał chyba u nas wywołać współczucie dla niego i poświęcenia za konohe ale ja i tak zdania nie zmienię i nienawidzę Danzou
I jak zwykle ostatni kadr najlepszy: Następny cel: konoha.
Będzie słodko.
--------------------

Dodane: 04-02-2010 13:01
Nom nareszcie rozpocznie się to na co tak długo wszyscy czekali. Jestem ciekaw tych wszystkich walk ale najbardziej spotkania Naruto z Sasuke. Myślicie że ta wielka wojna rozegra się właśnie na obszarze konohy?
--------------------
Zapraszam na moje GFX
klik---> My GFX <---klik--------------------------------------------------------------------------------
klik

Dodane: 04-02-2010 14:05
Zapewne. Najbardziej ciekawi mnie kto zginie z obrońców Konohy, mam nadzieję że nie Kakashi... Aczkolwiek sądzę, że przed wyruszeniem na Konohę zdarzy się coś jeszcze.

Dodane: 04-02-2010 16:14 -
Chapek o taki o, ocena 3/6. Zobaczyliśmy troszkę z 2 wielkiej wojny shinobi i Tobiramę jak przekazuje tytuł Hokage Hiruzenowi, ale mimo to mam nadzieję że akcja jeszcze tak szybko nie opadnie, i będziemy mogli śledzić następną dość emocjonującą walką
--------------------
.....................................
,,Walka jest ojcem wszelkiego stworzenia.''
Heraklit z Efezu
.....................................
http://darkwarez....

Dodane: 04-02-2010 16:31
Ciekawe co zamierzają teraz zrobić Madara i Sasuke. Moim zdaniem pójdą zabić tych starszych z Konochy którzy byli tak samo winni jak Danzou, albo pójdą złapać Naruto żeby wyciągnąć od niego Demona. Osobiście uważam że chapek jest był średni i trochę mnie zawiódł.
--------------------

Dodane: 04-02-2010 16:34
Chapter średniawy, ale czego się spodziewać po "chapterze przejściowym"... Głupota Sakury nie zna końca... Czy ona naprawdę myślała, że sama da radę Sasuke? Przecież ona jest dla niego jednostrzałowcem...

Dodane: 04-02-2010 16:55
Chapter średni no ale cóż cieszę się że wreszcie koniec z Danzou, dobrze mu tak
Chapter średniawy, ale czego się spodziewać po "chapterze przejściowym"... Głupota Sakury nie zna końca... Czy ona naprawdę myślała, że sama da radę Sasuke? Przecież ona jest dla niego jednostrzałowcem...
Nie sądzę żeby ona porywała się na Sasuke bez żadnego planu możliwe że Sakura ma jakiegoś asa w rękawie , dodatkowo możliwe że Karin jeszcze nie umarła a Sakura wkrótce bendzie na miejscu walki Sasuke vs Danzou jeśli Sasuke się przemieści Sakura nie będzie o tym wiedzieć gdyż chce opuścić drużynę a bez Kiby go nie zlokalizuje , chyba że Sai ją powstrzyma ale jeśli tak się nie stanie Sakura trafi na miejsce bitwy , a tam może spotkać konającą Karin ,Sakura może ją uzdrowić ,a ja uważam że Karin była by zdolna do znalezienie słabego punktu Sasuke .
heh sam w to nie wieżę ale co tam.

Dodane: 04-02-2010 17:03
Sakura nie może mieć żadnego asa w rękawie bo jakiego nic nie ma na sasuke a na litość go nie weźmie, idiotka a kiedyś to była "taka ładna mądra dziewczyna" a teraz to jest strasznie głupia co prawda jakby cały jej team rzucił się na Sasuke w jego aktualnym stanie to może by go zabili.
A i Karin nawet po tym co sasuke jej zrobił i tak się nie zwróci przeciw niemu, już takie te baby głupie są.
--------------------

Dodane: 04-02-2010 17:13
Mysle ze do walki lub spotkania naruto - sasuke przyjdzie nam jeszcze troche poczekac. Sakura moze ma jakis plan ale raczej gdy zobaczy sasuke to wymieknie pod naporem jej uczuc . Moze dialogiem uda jej sie go cos ruszyc
--------------------

Dodane: 04-02-2010 18:01 -
bartekuchiha napisał/a:Mysle ze do walki lub spotkania naruto - sasuke przyjdzie nam jeszcze troche poczekac. Sakura moze ma jakis plan ale raczej gdy zobaczy sasuke to wymieknie pod naporem jej uczuc . Moze dialogiem uda jej sie go cos ruszyc
raczej w to wątpie żeby udało się jej ruszyc Sasuke słowami , on już niemal nie ma uczuc dla niego liczy się tylko zemsta i raczej nie zejdzie z tej drogi jeśli Sakura będzie mówiła Sasuke o swoich uczuciach ten ją zwyczajnie wyśmieje .

Dodane: 04-02-2010 18:14
Mozliwe ze tak ale kiedy bedzie juz mial ja zabic to nie wierze ze zrobi to tak od niczego jak z karin i mysle ze jeszcze moze cos sie stac .
--------------------

Dodane: 04-02-2010 20:14
Jedyny kto może zadziałać na Sasuke to Naruto... Nie przez to, że byli przyjaciółmi, tylko głównie dzięki prezentowi, który otrzymał od Itachiego.

Dodane: 04-02-2010 20:16
co prawda jakby cały jej team rzucił się na Sasuke w jego aktualnym stanie to może by go zabili.
Oni zapomnieli chyba, jak ostatnio "walczyli" z Tobim

Nawet go nie trafili a chcą się na na niego + Sasuke rzucać

Rozumu to mają malusieńko. Sakura to mogła się wykazać jak Pein atakował wioskę a nie teraz kozaczyć.
--------------------

Dodane: 04-02-2010 20:47
Oni zapomnieli chyba, jak ostatnio "walczyli" z Tobim

Nawet go nie trafili a chcą się na na niego + Sasuke rzucać

Rozumu to mają malusieńko.
Trafna uwaga. Nie potrafią chyba wyciągać wniosków ze swoich błędów.
Sakura to mogła się wykazać jak Pein atakował wioskę a nie teraz kozaczyć.
Buahahahhahahaha! Co prawda, to prawda

. Chyba jej totalnie odbiło...

Dodane: 04-02-2010 20:47
Też prawda,ale zastanawia mnie czemu Madara ani razu jeszcze nie walczył przed naszymi oczyma, myślę że i jak by oni(team sakury) rzucił się na Saska to madara by nic nie zrobił.
Było by miło gdyby sakura sama poszła na saska a ten by ją zabił bez skrupułów, nie dając jej nawet powiedzieć słowo tylko od razu spalić amateratsu, zsikał bym się chyba ze szczęścia
--------------------
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.