Dodane: 04-02-2010 20:24 -
Sakura od zawszę nie była rozgarnięta będąc zapatrzona ślepo w Sasuke, ale gdy postanowiła go wykończyć w pojedynkę, wiedząc co potrafi i że ma jeszcze silną obstawę to już naprawdę rekord. Jak sądzicie, to nie są jeszcze wyżyny jej możliwości? I czy zdąży pobijać kolejne rekordy głupoty zanim ktoś ją zabije?
--------------------

Dodane: 04-02-2010 20:44
Jak to się mówi po angielsku- nice double

.
Moim zdaniem głupota Sakury osiągnęła szczyt... Nie wiem co ona sobie niby wyobrażała, chcąc walczyć z Sasuke 1 na 1.

Dodane: 04-02-2010 20:51
I to jescze chciała go zabić!!!

Ja na miejscu naruto też bym chyba miał atak gdyby na jego miejscu to usłyszał

Dodane: 04-02-2010 20:58
Ja też nie wiem co ona myślała ale na szczęście ma jeszcze w teamie istoty trzeźwo myślące czytaj płeć męską. ale ten rekord trudno jej będzie pobić, nic głupszego już chyba nie wymyśli zwłaszcza że moim skrytym marzeniem jest żeby teraz sasuke ją zabił.

Dodane: 04-02-2010 21:01
zadyma napisał/a:
Ja też nie wiem co ona myślała ale na szczęście ma jeszcze w teamie istoty trzeźwo myślące czytaj płeć męską. ale ten rekord trudno jej będzie pobić, nic głupszego już chyba nie wymyśli zwłaszcza że moim skrytym marzeniem jest żeby teraz sasuke ją zabił.
Zgadzam się w 100% ,Sasuke powinien ją zabic najlepiej niech użyje amaterasu i po sprawie

.Mam dośc Sakury i jej głupich pomysłów

Dodane: 04-02-2010 21:08
Ja od początku nielubiłem Sakury. Te jej głupie podlizywanie się Sasuke... Macie racje. Fajnie by było gdyby Sasuke wykonczył ją Amateratsu albo też by było fajnie jakby przebił ją na wylot Chidori.
--------------------

Dodane: 04-02-2010 21:11
No to Kishimoto "dodał" jej do inteligencji

. Sakury nigdy nie lubiłem, a teraz po tym co zrobiła to już w ogóle

. To jest już szczyt chociaż nigdy nie wiadomo co ona może jeszcze wymyślić
--------------------
"W życiu piękne są tylko chwile."- Ryszard Riedel

Dodane: 04-02-2010 21:23
Miłość popycha ludzi do robienia rzeczy względnie irracjonalnych... Tylko ona widziała w tym wszystkim sens, nam nie jest dane go dostrzec.

Dodane: 04-02-2010 21:28 -
ekhm jak dla mnie sakura jest silna , saske wcale nie jest takim kotem ... ta walka na pewno inaczej by się skończyła gdyby nie to ze danzo był zbyt zapatrzony w izanagi , saske na pewno by przegrał po za tym powoli mnie to już denerwuje ;o saske zabija karin ? i danzo ? saske nie jest taki silny bez przesady itachi np. pokonał by go spokojnie gdyby nie to że był chory i walczył nie na poważnie ;o sakura jest silna i to bardzo może z pomocą chyo z piasku ale jednak pokonała sasoriego ;> jedyne czego jej wtedy brakowało to własnie doswiadczenia i moceniejszych technik zywiolowych lecz skad wiemy czy takich sie nie nauczyla ? miala na to duuuuzo czasu ;> lecz jestem z jednym z godny ze jak by teraz sakura w jakis sposob potrafila obezwladnic albo zabic saske to juz byla by przesada , skoro saske > danzo a sakura < danzo to czemu niby mialo byc sakura > saske xD to by bylo nie logiczne

ale kazdy ma swoje zdanie ;> jak dla mnie to nic znow pewnego w tej walce po za tym czuje ze w stosunku do sakury inaczej by sie zachowal niz do karin wkoncu komu przed ucieczka wyznal milosc ;> o kim mu sie przypomnialo kiedy byl bliski smierci w walce z haichibi :> o team 7

cos czuje ze sakura bedzie chciala go zabic ale saske ja szybko wprowadzi do pozadku i powie zeby razem z naruto i kakashim uciekli z wioski bo bedzie chcial ja zniszczyc ;> kiedy bedzie sie do niej zblizal ona sie obudzi powie o tym naruto ktory zatrzyma go i bedzie walczyl z saske 1 on 1 ;> i przegra saske! lecz madara uratuje go i ucieknie

hoho XD troche sie rozpisalem i poszedlem w myslach xD ale to wkoncu naruto

dobra pozdro trzymajcie sie :>

Dodane: 04-02-2010 21:52 -
Sądzę że to może być jej ostani wyczyn, gdyż porywa się z motyką na słońce. Jednak z wywiadu przeprowadzonego z Kishimoto można wywnioskować, że Saskura w tym roku ważniejszą postacią.
ta walka na pewno inaczej by się skończyła gdyby nie to ze danzo był zbyt zapatrzony w izanagi
Masz rację, dużo szybciej by Danzou zginał.

Dodane: 04-02-2010 22:12 -
Killa_Bee napisał/a:
Miłość popycha ludzi do robienia rzeczy względnie irracjonalnych... Tylko ona widziała w tym wszystkim sens, nam nie jest dane go dostrzec.
Może po prostu wierzy, że liczy się jakoś dla Sasuke. Kobiety bywają naiwne. Ja jestem za tym żeby się spotkali. Interesuje mnie czy Sasuke zabiłby ją od razu, zawahałby się a może wcale by tego nie zrobił. Poza tym Sakura miała podobno pokazać swoje drugie oblicze ;P
--------------------
- Teraz obydwaj będziemy naprawdę zajęci.
- Nic nie szkodzi. Dopóki możemy czasami pobyć razem...

Dodane: 05-02-2010 01:31
Z miłością trzeba uważać, potrafi ona łatwo wplątać każdego w swoje sidła całkiem się tego nie spodziewając. Sakura popadła w te sidła całkowicie, przez co zatraciła całą ocenę sytuacji i zaczęła żyć marzeniami.
Mam nadzieję że te drugie oblicze będzie bardziej racjonalne.

Dodane: 05-02-2010 09:17
Tak, racja, że miłość często przeszkadza w prawidłowej ocenie sytuacji, ale "Człowiek podświadomie szuka miłości, ponieważ wie, że tylko ona potrafi dać prawdziwe szczęście" - Gandhi.
Mam nadzieję że te drugie oblicze będzie bardziej racjonalne.
Gdyby Naruto myślał tak "racjonalnie", to nie udałoby mu się nawrócić Nagato i wielu innych ludzi... Wiele spraw zaprzepaściłby racjonalnym myśleniem. Ale Naruto jest dzieckiem pokoju, a pokój nie wymaga racjonalnego myślenia, tylko miłości

.

Dodane: 05-02-2010 10:31
Sakura faktycznie dzięki swemu zapatrzeniu w Sasuke zachowuje się jak idiotka. Miłość to zło.

Nie wydaje mi się że jest głupota się zakończy. Pewnie jeszcze nie raz wpadnie na beznadziejny pomysł.
--------------------

Dodane: 05-02-2010 10:58
To co teraz się dzieje czyli to że idzie zabić to taka chwilowa moc..jak zobaczy Saska to zmięknie..a przynajmniej go nie zabije nawet jak będzie ku temu okazja..to już jest taka postać co nic porządnie nie zrobi..xD No może leczy nieźle
--------------------

Dodane: 05-02-2010 16:13
Mi naprawdę nie wydaje sie, że Kishimoto tak nagle wpadł na pomysł "Buahaahha zabić Sakure". Chyba, że wyglądałoby to tak, że za śmierć Sakury przez Sasuke Naruto chciałby się na nim zemścić
--------------------

Dodane: 05-02-2010 16:56
Po tym co ostatnio odwala jestem skłonny powiedzieć, ze jest to kompletna idiotka która jest zdolna do wszystkiego. Jak znam życie pewnie spotka się z Sasuke i będzie próbowała z nim walczyć albo jakoś przekonać go tą swoją bezsensową miłością. Oby Sasuke ją zabił.XD

Dodane: 05-02-2010 20:09
A może Tsunade nauczyła ją czegoś ciekawego? Kto wie co się działo przez te dwa lata, kiedy Naruto nie było w wiosce. Może Sakura wyszkoliła się w czymś.
--------------------

Dodane: 05-02-2010 20:17 -
Raczej nie,bo przecież już widzieliśmy efekty jej treningu podczas walki z Sasori'm więnc szczerzę w to wątpie.Jak ktoś napisał porywa się z motyką na słońce.

Dodane: 05-02-2010 22:15
Raczej zaprezentuje nam coś nowego... Ostatni raz widzieliśmy ją w akcji daaaawno temu. Przez ten czas Naruto zdążył opanować element wiatru, połączyć go z rasenganem i na dodatek opanować tryb pustelnika. Sakura chłonęła wiedzę znacznie szybciej, więc zapewne również zaprezentuje coś ciekawego.
Musisz być zalogowany, aby móc dodawać posty na forum.